Bruno vår zooplus mentor

Bruno

Våra hundar

All dogs

All dogs

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

chewy

  • Om Bruno
  • Brunos favoriter
  • Brunos önskelista
  • Information about Bruno
Bruno 🎓

Bruno 🎓

Hej, jag heter Bruno och har arbetat som försäljningschef för Tyskland/Österrike/Schweiz samt Frankrike och Belgien i 3 år. Detta har varit lärorikt för genom mina affärsresor har jag lärt mig att skälla på flera olika språk. Jag älskar vara i naturen och att vandra. Jag samlar alla pinnar jag kan hitta. Jag har opererat knät några gånger men är trots det en extremt bra vandrarkompis.

När jag inte vandrar eller jobbar så tar jag kärleksfullt hand om min fosterbror. Jag visar honom hur bra ett hundliv kan vara. Han har en hel del att lära men tillsammans fixar vi det. 

Bruno på jobbet

BrunoBruno & hans får 🐑Trixie hundleksak

Efter en ansträngande promenad gillar jag att chilla med mina leksaksfår från Trixie i min korg och vänta tills det är dags att äta. Tack vare extra långa och vadderade ben kan jag bära runt den. Squeaker ger verkligen variation!

Läs mer
BrunoPå era platser, färdiga...godis! 🏁Wild bites

Wolf of Wilderness snacks - Wild Bites är ideala som mellanmål - det vill jag ha ofta! Wild Bites är tillverkade i Tyskland och innehåller färska örter och en enda proteinkälla. Wild Bites är helt spannmålsfria och därför extra goda och lättsmälta.

Läs mer