Ted vår lerälskande labrador

Ted

Våra hundar

All dogs

All dogs

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

chewy

  • Om Ted
  • Teds favoriter
  • Teds önskelista
  • Info om Ted
Ted 🐽

Ted 🐽

Jag jobbar som produkttestare och Content Manager på zooplus i Nederländerna. Med mina 3 år har jag fått en riktig finsmakarmage. Jag älskar allt som ligger på marken, snacks, tuggummi och små pinnar - Ted blir aldrig mätt. När jag inte äter så gillar jag att leka i vatten, släpa på stora grenar genom skogen och rulla mig i härliga lerpölar.

Min favoriträtt är definitivt "mycket och ge mig mer". Min favoritleksak: allt, som jag inte måste springa och hämta. Jag är ju en labrador retriever, det måste räcka. 

Ted på jobbet

Wolf of WildernessTill bords med Ted 🥩Wolf of Wilderness

En tass fram en tass bak - bara så smakar det! I våtfodret Wolf of Wilderness Green Fields används bara en proteinkälla (lamm). Fodret är förfinat med rötter och örter och innehåller inte några konserverings- eller färgämnen. Det märker jag direkt. 

Läs mer
KooaEn mening med X - det gick fort 🧴kooa shampoo

Efter ett lerigt träningspass försvinner smutsen direkt. Nu är min hud och päls i toppskick. Jag är redo för ett nytt pass i leran - det spelar ingen roll vad matte säger. Med kooa Sensitive Shampoo kan ju man tvätta ofta och det hjälper även mot klåda!

Läs mer
TedSofande Ted väcker man inte 💤Sleepy Time hundsäng

1 Grisöron, 2 Grisöron, 3... jag är hungrig. I hundsängen Sleepy Time på balkongen håller jag koll på mitt revir. På den extra tjocka kudden somnar jag till ibland och drömmer om tuggöron. Mot kyla och regn står det vatten- och smutsavvisande termoöverdraget pall.

Läs mer