Chewy vår zooplus Chewbacca

Chewy

Våra hundar

All dogs

All dogs

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

chewy

  • Om Chewy
  • Chewys favoriter
  • Chewys önskelista
  • Information om Chewy
Chewy 🪐

Chewy 🪐

Hej, jag heter Chewy och jobbar sedan ett halvår tillbaka som Teamlead Content Marketing Manager och produkttestare på zooplus i Wien. När jag inte springer runt på kontoret så ligger jag hemma i fönstret och tar det lungt. Jag gillar att hålla koll på vad som händer i grannskapet.

Varför jag heter Chewy?! Jo för att min matte är ett stort Star Wars fan. Dessutom gör jag Chewbacca-ljud när jag sover och tuggar gärna på saker. Jag är fortfarande liten och har en hel del att lära men jag ser framemot att se vad som finns att upptäcka i zooplus-universum.

Chewy på jobbet

ChewyEn Chewbacca för Chewy 🦷Tandleksak

När jag är ledig tuggar jag gärna på min Star Wars Spiny Stick. Den är utformad att stödja min tandvård. När jag tuggar på huvudet så piper den. Då visar jag honom att det bara finns plats för en Chewy i detta universum!

Läs mer
ChewyDen här tallriken slickar jag 🍽️Lukullus Junior

Från matte får jag bara det bästa: Lukullus Naturkost Junior våtfoder har hon hittat till mig. Det innehåller 65% kött & värdefulla kostfibrer. Dessutom innehåller det högkvalitativa oljor med omega -3 & -6 -fettsyror. Helt rätt för en valp som mig!

Läs mer