Pipa vår fräcka godisprinsessa

Pipa

Våra hundar

All dogs

All dogs

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

chewy

  • Om Pipa
  • Pipas favoriter
  • Pipas önskelista
  • Information om Pipa
Pipa 🎀

Pipa 🎀

Hej, jag heter Pipa men kallas även godisprinsessan. Sen två år tillbaka jobbar jag som Content Manager och produkttestare. Det bästa jag vet är att skapa smaskigt content.

Jag tycker inte om att tänka tillbaka på tiden innan zooplus. Som valp lämnades jag på Ungers gator. Som tur var hittade en djurskyddsförening mig och räddade mitt liv. Min nya familj förtrollades direkt av mitt pigga och roliga jag och jag fick snabbt flytta till mitt nya hem. Det var kärlek vid första ögonkastet. Med tiden har jag utvecklats till en riktig gourmet och känner wow-effekten i varje produkt.. yummy!

Pipa på jobbet

Rosies farmFärskt som på mormors bondgård 🐷Rosie's Farm

En lagom mättnadskänsla ger fodret från Rosie's Farm. Det innehåller utvald säsongsfruk- och grönt och färskt kött och är precis rätt för en finsmakar-prinsessa som jag! Om jag serverar det på nästa firmafest? Vem vet, de skulle garanterat resultera i mycket svansviftande.

Läs mer
zooloveGör något bra varje dag❤️zoolove Soft-Snacks

Snacks för en god sak? Då smakar zoolove Soft-Snacks ännu bättre! Dom är lätta att tugga och för varje köp går 10% till djurskydd. Delad glädje är dubbel glädje!

Läs mer
PipaSemesterfeeling på mysfilten 🌴Mysfilt

När jag inte är på Ibiza så chillar jag helst på minmysfilt - Den ger semesterkänsla hemma.Jag vet precis vilken plats som är min i soffan.

Läs mer