Mala zooplus enögda pirat

Mala

Våra hundar

All dogs

All dogs

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

chewy

  • Om Mala
  • Malas favoriter
  • Malas önskningar
  • Info om Mala
Mala ☠️

Mala ☠️

Hej, jag är Mala, den enögda zoopluspiraten. Jag jobbar på zooplus som Senior Inventory Manager och testar även produkter. Jag föddes som gathund i Grekland och fick tyvärr en ögoninfektion, det är därför jag bara har ett öga. Mitt öga är dock mitt hemliga vapen, ingenting undgår mig.

När jag går genom kontoret är jag alltid på jakt efter skatter och snacks, precis som en riktig pirat. Jag hittar naturligtvis alltid någon skatt som jag gillar att dela med hundvänner. Kattkollegorna är fortfarande lite misstänksamma mot mig, här behövs mer teambuilding. 

Mala på jobbet

Wolf of Wilderness raw snackRaaawrr - Snacks för äkta pirater 🏴‍☠️Wolf of Wilderness

100% kött, fisk och slakteriprodukter - det är vad pirater gillar allra bäst. Wolf of Wilderness - RAW Snacks frystorkas försiktigt och förblir helt spannmåls-, socker- och glutenfria. Den återförslutningsbara burken tar jag gärna med mig på öppet hav.

Läs mer
zoolove sökmattazooloves skattjakt kan börja🔍Sökmatta

Mitt luktsinne är riktigt bra: jag hittar alltid godis som göms i zooloves sökmatta, även om det ibland tar tid. Gömställena är luriga - öglor, ränder, fickor och flikar gör att det tar tid. Tack vare det halkfria underlaget försvinner aldrig några godsaker! 

Läs mer