Peanut han som kan allt

Peanut

Våra hundar

All dogs

All dogs

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Ted

Ted

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Pepe

Pepe

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

chewy

  • Om Peanut
  • Peanuts favoriter
  • Peanuts önskelista
  • Information om Peanut
Peanut 🥜

Peanut 🥜

Hej, jag heter Peanut och är Chihuahua. Jag jobbar på zooplus sedan två år som Content Manager och produkttestare. För att vara exakt så har jag faktiskt jobbat på zooplus hela livet då jag bara är två år. Därför kan jag också allt om snacks och leksaker! På lunchrasten äter jag helst det andra tycker är intressant.

Min kattbror Clooney jobbar också på zooplus men gör bara homeoffice. När vi är hemma och under täcket berättar jag allt spännande som hänt på kontoret. Vår matte får inte vara med då allt är hemlisar oss emellan. 

Peanut på jobbet

Rosies farms snacksHjärtan för små hjärtekrossare 💘Rosie's Farm Snacks

Storleken på Rosie's Farm Snacks passar mig perfekt! Godisarna är spannmålsfria och har en hög andel kött vilket min mamma tycker är viktigt. Vi har snacksen med när vi är på språng eller om vi övar hundtrick och dom ger massor av energi inför nästa äventyr.

Läs mer
PeanutPeanut svävar på ☁️Hundsäng Flocke

En arbetsdag som produkttestare kan vara riktigt ansträngande. För att komma ner i varv och koppla av lägger jag mig helst i hundsängen Flocke. Den passar perfekt till min kroppsform. Jag känner mig trygg och kan koppla av direkt. Äldre kollegor älskar den också!

Läs mer